TOYS 18+
VOOR HEM &
VOOR HAAR

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan 18+ sextoys voor iedereen.

18+ TOYS

Bij Erolife-style vind je naast erotische mode en party kleding heel veel spannende, luxe en moderne sextoys voor mannen, vrouwen en iedereen daar tussenin, oftewel voor iedereen.

Wij verkopen 18+ sextoys en seksspeelgoed voor volwassenen in onze winkel aan de Tuinen 27 in Leeuwarden. Denk aan hoogwaardige kwaliteit sextoys zoals vibrators, dildo’s, BDSM-spullen en allerlei soorten glijmiddel. Kom gerust langs, laat je informeren of kijk gewoon even rustig rond in onze winkel.

Nu bij ons te huur!

Deze seksmachine is bij ons te huur, zodat je het deze eerst kunt uitproberen alvorens je het aanschaft. De huurprijs is € 145,- voor een week en wij vragen een borg van € 400,-. Bij de huur zit inbegrepen de seksmachine, traploze, bedrade afstandbediening en één standaard nieuwe dildo in met het vac-u-lock systeem.

Absolute hygiëne is bij ons een vanzelfsprekendheid. De machine wordt altijd voor en na het verhuren gereinigd en gedesinfecteerd. Meegeleverde dildo’s zijn vanzelfsprekend nieuw en deze kun je behouden. Mocht je binnen 14 dagen na afloop van de huur besluiten om een nieuwe seks machine van hetzelfde model aan te schaffen, dan krijg je 50% van de huurprijs aan korting.

Hieronder vind je een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment seksspeelgoed. Kom gerust even kijken in de winkel of neem contact met ons op. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur ons gerust een bericht via e-mail, kom langs in de winkel of bel of app ons even.